Zoeken naar Opleiding Verkoop

 
Opleiding Verkoop
MBO Verkoop.
Kijk op de pagina waar je de open dagen in het mbo kunt vinden. Proef de sfeer en kom meer te weten over de opleidingen verkoop. Studiefinanciering in het mbo. Je gaat deze opleiding doen en dat kan kostbaar zijn.
Assistent verkoop/retail mbo opleiding Rijn IJssel.
Je assisteert bij de verkoop en het verlenen van service. Je ontvangt de klant. Je assisteert verkopende collegas. Je kunt tijdens de opleiding bovendien nog extra zaken leren voor je beroep via keuzedelen. Hiermee vergroot je je kansen op de arbeidsmarkt.
Entree Assistent Verkoop / Retail BOL niveau 1 in Nijmegen ROC Nijmegen.
Entree Assistent Verkoop / Retail. Details van de opleiding. BOL Niveau 1 in Nijmegen. Als assistent verkoop/retail kun je aan het werk in de detailhandel in zowel het midden en kleinbedrijf als het grootwinkelbedrijf en in zowel de food als non food sector.
Verkoop Niveau 4 Opleidingen MBO Stad.
Elke opleiding duur. 1-2 jaar jaar. 2-3 jaar jaar. 3-4 jaar jaar. We hebben 7 opleidingen voor je op niveau 4 met de tags Verkoop.: Beroep Niveau Leerweg Duur Bedrijfsleider dierverzorging 4 BOL, BBL 3-4 jaar Commercieel technicus engineering 4 BOL 3-4 jaar Manager retail 4 BOL, BBL 3-4 jaar Mediamanager 4 BOL 3-4 jaar Ondernemer retail 4 BOL, BBL 3-4 jaar Verkoopmanager mobiliteitsbranche 4 BOL 3-4 jaar Vestigingsmanager groothandel 4 BOL, BBL 3-4 jaar.
Assistent verkoop/retail Scalda.
Nadat je de opleiding hebt afgerond, kun je doorstromen naar een mbo-opleiding niveau 2 of ga je aan het werk. Je assisteert bij de verwerking en verkoop van goederen en/of producten in de detailhandel in uiteenlopende winkelformules. Als je je diploma hebt behaald, kun je doorstromen naar niveau 2 verkoper.
Assistent verkoop/retail ROC Nova College.
Ga naar de opleiding Assistent verkoop/retail op novacollege.nl. Wil jij je aanmelden voor de opleiding Assistent verkoop? Als je je wilt aanmelden voor deze Entreeopleiding, bespreek dat dan met je decaan/mentor op je school en vraag of hij/zij het doorstroomformulier voor je invult.
Verkoop in de Drogisterij Centraal Bureau Drogisterijbedrijven.
Maar ook voor medewerkers van niet-gecertificeerde drogisterijen is deze opleiding waardevol. De opleiding Verkoop in de Drogisterij is een leuke en zeer praktische opleiding waarmee de cursist basiskennis opdoet over de meest verkochte zelfzorggeneesmiddelen. Ook komt aan de orde wat de rol van de verkoper is bij de verkoop van geneesmiddelen.
Opleiding Assistent verkoop/retail entree bbl Mbo Niveau 1 Albeda, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Naaldwijk, Maassluis, Rijnmond.
weten wanneer de schoolvakanties zijn. Entree: verkoop logistiek. Assistent verkoop/retail entree. Assistent verkoop/retail entree. De entreeopleiding Assistent verkoop/retail bereidt je voor op het werk in een winkel. Ben je 16 jaar of ouder en heb je geen vmbo-diploma? Wil je wel een vak leren, ervaring opdoen en een diploma halen? Dan is deze opleiding bij Albeda Startcollege misschien iets voor jou.

Contacteer ons

droog trainen
van dijk boeken verkopen
trainingen
training verkoop
leiderschap training
persoonlijk leiderschap training
verkoop auto
training
verkoop-training
marketing training
auto verkoop site
verkoop trainingen
Opleiding Verkoop