Meer resultaten voor onderhandelen training

 
onderhandelen training
Onderhandelen Silent Speakers.
ONDERHANDELEN VOLGENS DE HARVARD-METHODE. Professioneel onderhandelen betekent op de juiste wijze balanceren tussen onderhandelingsresultaat en de relaties met gesprekspartners cq onderhandelaars. Dat klinkt eenvoudig maar in de praktijk is dit voor veel mensen een lastige opgave. Tijdens de training leert u constructief onderhandelen volgens de Harvard-methode.
Training onderhandelen stevig, met oog voor de relatie GITP.
Doelgroepen training Onderhandelen. De training Onderhandelen is bestemd voor iedereen die zich de kennis, houding en vaardigheden van het onderhandelen eigen wil maken en daarmee optimale resultaten wil boeken. Daarnaast herkent u zich in één of meer van de volgende situaties.:
Training Effectief Onderhandelen NCOI Opleidingen en Trainingen.
Het gaat uiteindelijk om tegengestelde belangen, waarbij beide partijen tot een acceptabel onderhandelingsresultaat moeten komen. In deze training leert u hoe u effectief en succesvol kunt onderhandelen. Deze zeer uitdagende training is geschikt voor medewerkers die in hun werk geregeld met onderhandelingen te maken hebben.
Onderhandelen: Mastenbroek Communicatietraining.
Mastenbroek beschrijft in zijn model gedrag dat de resultaten van een onderhandeling positief kan beïnvloeden. Er wordt geprobeerd tijdens het onderhandelen de volgende vier doelen na te streven: eigen belangen realiseren, de machtsbalans beïnvloeden, een positief klimaat stimuleren en flexibiliteit verkrijgen.
OR Training: Effectief onderhandelen SBI Formaat.
In deze cursus besteden we aandacht aan al deze zaken. U leert hoe u resultaten kunt boeken die bevredigend zijn voor OR en voor bestuurder. Na deze training kent u de theorie rondom onderhandelen, hebt u inzicht in het onderhandelingsproces en is uw vaardigheid als onderhandelaar toegenomen.
Cursus Onderhandelen: ga voor win-win situaties Schouten Nelissen.
Je hebt inzicht in de principes en fasen van onderhandelen. Je kent het belang van de ander bij onderhandelen. Je houdt de relatie intact Je kent jouw kwaliteiten en aandachtspunten. 2 dagen 2 maanden. 2.06000, exclusief btw. Dit ga je leren in Oplossingsgericht onderhandelen. Naast korte theoretische inleidingen, krijg je in deze training vooral veel oefeningen.
Training Onderhandelen.
Dit doen we door acteurs in te zetten en te werken met een boksworkshop. Werken vanuit drie dimensies. In de training Onderhandelen werken we vanuit drie dimensies en ligt de nadruk op het creëren van de beste condities waarbinnen jij effectief kunt onderhandelen.
Trainingen de Baak.
Trainingen voor leidinggevenden en professionals. Jezelf ontwikkelen staat centraal in onze trainingen. Al meer dan 70 jaar hebben wij ervaring in het trainen van hoogopgeleide professionals op hbo en wo werk en denkniveau. Bekijk hieronder ons trainingsaanbod per categorie. Of bekijk ons totaaloverzicht van alle trainingen.

Contacteer ons

kosten makelaar verkoop
huis verkopen zonder makelaar
training communicatieve vaardigheden
online verkopen
training presenteren
marktplaats auto verkopen
sales management training
onderhandelen training
ik verkoop mijn auto