Op zoek naar training or?

 
training or
OR-training Maatwerk training ondernemingsraad RMVO Medezeggenschap.
Samen met u verkennen we de ontwikkelbehoeften van uw OR en bekijken we de actuele thema's' die binnen uw organisatie spelen. Welke doelstellingen wilt u bereiken en hoe kunt u deze het beste realiseren? Uw vraag bepaalt welke vorm van begeleiding passend is. Naast maatwerk kunt u kiezen uit modules. Best-practices die al jaren succesvol ingezet worden. Een inspirerende training met uw ondernemingsraad.
Cursus / training OR basis ExplainiT Beste opleider van Nederland.
De training OR is bedoeld voor leden van een ondernemingsraad of VGWM-commissie. De deelnemers kunnen door deze cursus te volgen hun kennis en vaardigheidsniveau vergroten. De training OR is bedoeld voor individuele leden of de ondernemingsraad of VGWM-commissie als geheel.
Training OR en Financiƫn Basiscursus Financiƫn SBI Formaat.
Na afloop van deze training ontvangt u een certificaat voor deelname waarop de bijbehorende competenties staan. Inzicht in uw eigen cijfers, neem uw eigen jaarverslag mee! Tijdens deze training ontvangt u het boek Financieel beleid, wat en hoe voor de OR.
Training OR TRAINIAC.
TRAINIAC is specialist op het gebied van specialistische en verdiepende trainingen die de OR verder helpen. Met de training OR financieel beleid en de jaarrekening voor de Ondernemingsraad wordt de OR bekend gemaakt met de jaarrekening die jaarlijks door de werkgever verstrekt wordt.
OR training cursus voor de ondernemingsraad door Merlijn.
Een OR die door de bestuurder niet genegeerd kan worden, juist omdat de bestuurder de bijdrage van de OR ziet als een verrijking. Tijdens de training wordt gewerkt met als uitgangspunt dat de OR als het ware een afdeling of een bedrijf is.
Training ondernemingsraad Mens en Onderneming Mens en Onderneming.
Bij de OR trainingen op maat wordt steeds zo dicht mogelijk aangesloten bij de eigen actuele praktijksituatie van uw ondernemingsraad. Na eerst telefonisch contact vindt aansluitend een intakegesprek plaats. Agendapunten zijn de doelen en inhoud van de training, de keuze voor de accommodatie waar de training zal plaatsvinden en aan de data voor de training.
OR training volgen? Academy4-OR.
Arbo en arbeidstijdenwet. Het nieuwe ontslagrecht en de OR. Bij een individuele training vindt er een 1-op-1 training plaats op de werkplek van de medewerker. De training zal plaatsvinden op tijden die de medewerker het beste uitkomt. De inhoud wordt in overleg met de medewerker vastgesteld.
training OR deelgemeente Charlois Communikans.
CV Herman van der Wind. Info Training individuele effectiviteit. training OR deelgemeente Charlois. Posted on 11/05/2015 by jabs 0 Comments. De OR van de deelgemeente Charlois wilde halverwege de zittingsperiode stil staan bij het functioneren van de OR. Wat hebben we bereikt?

Contacteer ons

training or
zelf huis verkopen
telefonische acquisitie training
persoonlijke ontwikkeling training
training en coaching
training accountmanagement
auto verkopen marktplaats
gratis auto verkopen
training conflicthanteren
training sales