Meer resultaten voor training conflicthanteren

 
training conflicthanteren
Conflicthantering, Omgaan Conflicten ICM Opleidingen Trainingen.
In de training Conflicthantering leert u hoe u op een effectieve manier met conflicten kunt omgaan. Hoe u spannende situaties goed kunt hanteren en goede resultaten behaalt, zonder de belangen van de ander uit het oog te verliezen en de relatie te verstoren.
Kroeze CTA Conflicthanteren.
Door veel te oefenen tijdens rollenspelen kun je zelf voelen wat voor effect een andere houding en aanpak kunnen hebben tijdens conflicten. Na deze training ben je in staat om een positieve wending aan conflicten te geven. Wat zijn conflicten?
Training Conflicthantering in het Onderwijs Landelijke Organisatie voor Coaching in het onderwijs.
De training kan op maat gegeven worden en wordt in 1 dagdeel van 5 uur of in 2 dagdelen van 25, uur per dagdeel gegeven. Kosten voor de volledige training bij 6 personen: 645, ex BTW. Kosten voor lesmateriaal inbegrepen.
Conflicthantering: Vergelijk 86 trainingen Springest.
In-company / Maatwerk group Maximaal 12 personen kunnen deelnemen aan deze training. Max: 12 2 dagen MBO Opleiderscore: star 95, Bekensteyn Training Coaching heeft een gemiddelde beoordeling van 95, uit 12 ervaringen. Training Onderhandelen en conflicthantering. Vrijdag 1 december 2017 in Rotterdam en 12 andere data.
Omgaan met conflicten met training conflicthantering Reframe.
De training Omgaan met conflicten bestaat uit individuele oefeningen, groepsopdrachten, praktijksimulaties met een acteur en oefeningen die zijn afgestemd op de dagelijkse praktijk. Neem voor een vrijblijvend voorstel of voor meer informatie over een training Conflicthantering contact op met Reframe!
Onderhandelen en conflicthantering Orlemans Orlemans organisatieontwikkeling en opleiding.
De meegebrachte casuïstiek uit eigen werkpraktijk wordt in de training uitvoerig behandeld. De training biedt een werkzame combinatie van beknopte theoretische kennis en daarop aansluitende thuisopdrachten en praktische oefeningen. Bij de oefeningen wordt gebruik gemaakt van groeps, video en trainersfeedback.
Conflicthantering online cursus omgaan met conflicten.
Als we weten welke soorten conflicten er zijn en welke aanpakken er mogelijk zijn, is het in principe ook mogelijk om per situatie de meest geschikte aanpak te benoemen. Dat conflicten zo vaak uit de hand lopen, heeft een aantal mogelijke oorzaken.
Opleiding Conflicthantering en onderhandelen Bestuursacademie Nederland.
Wilt u beter leren omgaan met conflicten, bemiddelen en problemen oplossen? In deze effectieve training Conflicthantering leert u op constructieve wijze om te gaan met belangen en conflicten. Daarbij is uw aanpak gericht op een positief resultaat voor alle betrokken partijen.

Contacteer ons

training or
zelf huis verkopen
telefonische acquisitie training
persoonlijke ontwikkeling training
training en coaching
training accountmanagement
auto verkopen marktplaats
gratis auto verkopen
training conflicthanteren
training sales