Resultaten voor telefonische acquisitie training

 
telefonische acquisitie training
Telefonische Acquisitie Kenneth Smit.
Het eerste contact met een prospect is vaak via de telefoon. Tijdens de ééndaagse training Telefonische Acquisitie leer je hoe je contactbezwaren omzeilt en hoe je makkelijker tot een afspraak komt. De combinatie van rollenspelen, praktijkcases en theorie staan borg voor een training met onmiddellijke toepassingsmogelijkheden in de praktijk.
Wat moet je weten van telefonische acquisitie? Verkopersonline.nl.
Hoe kan het zijn dat de verkoopleiding een medewerker met deze kwaliteit op het telefonische pad stuurt. Laten we er geen doekjes om winden, telefonische acquisitie of het aangaan van zgn. cold calls wordt zelfs door vele ervaren verkopers nog steeds als lastig ervaren. Dat het niet lastig hoeft te zijn, is door velen ervaren na een grondige inwerking of door training en coaching.
Klanten werven via de telefoon.
Meld jezelf dan aan voor de training Effectiever Acquireren! Deze vragen zijn dodelijk voor je koude acquisitiegesprekken. Koude acquisitie: een kwestie van de juiste doelen stellen. Waarom zeggen prospects zo makkelijk: ik heb geen interesse? Koude acquisitie: hang ze een lekker stukje aas voor de neus. Hoe warm je een koud acquisitiegesprek op? Vertrouwen van prospects winnen met verkoopmateriaal. Acquisitie: maak er een spel van! De belangrijkste bondgenoot van verkopers. Telefonische acquisitie: de verkoper als serieuze gesprekspartner of stalker?
Training Telefonische Acquisitie: meer klanten nodig?
U volgt de training telefonische acquisitie op één van de volgende manieren.: Wat houdt een open training in? De open training telefonische acquisitie vindt plaats op een locatie in Nederland, waar u in groepsverband leert, samen met deelnemers die werken bij andere organisaties.
Telefonische Verkoop en Acquisitie ICM Opleidingen Trainingen.
Aan de hand van cases maakt u de koppeling met uw eigen werksituatie. Deze leerzame en interactieve training wordt verzorgd door een professionele trainer op het gebied van telefonische verkoop en acquisitie. De training wordt afgesloten met het opstellen van een persoonlijk actieplan.
Training Telefonische Acquisitie en Verkoop.
Open training én in company. Onze Training Telefonische Acquisitie kun je volgen als open training, op een van onze trainingslocaties. Daarnaast bieden we jou ook de mogelijkheid om deze Training Telefonische Acquisitie te organiseren als een speciaal op jouw bedrijf toegespitste in company training.
Telefonische Verkoop Trainingen Springest.
Max: 8 1 dag MBO star 93, 3 ervaringen Opleiderscore: star 88, Input Support BV heeft een gemiddelde beoordeling van 88, uit 66 ervaringen. Verkooptraining Telefonische verkoop en acquisitie. Maandag 27 november 2017 in Almere WTC P. Oudweg 4 1314 CH en 4 andere data. Training Telefonische Verkoop Acquisitie Telefonische verkoop en acquisitie is een vak apart.
SalesTopics Telefonische acquisitie, Training telefonische acquisitie, Cursus telefonische acquisitie.
Deze training telefonische acquisitie helpt je om doelgericht nieuwe klanten of nieuwe relaties binnen te halen. Ondanks het feit dat er nog andere manieren zijn om leads en afspraken te generen zijn veel bedrijven nog steeds afhankelijk van telefonische acquisitie of cold calling.

Contacteer ons

training or
zelf huis verkopen
telefonische acquisitie training
persoonlijke ontwikkeling training
training en coaching
training accountmanagement
auto verkopen marktplaats
gratis auto verkopen
training conflicthanteren
training sales