Op zoek naar boeken verkopen bol?

 
boeken verkopen bol
Bol.com Tweedehands Boeken YouTube.
Hoe Verkopen via Amazon in heel Europa zonder investeringen en taalbarrieres Duration: 444. Marco Coninx 4886, views. Bol.com Afhalen Duration: 021. Etcetera 669 views. Rondleiding bij bol.com Duration: 611. yohan1985 46291, views. Geld verdienen met internet: zet het Bol Partnerprogramma in, deel 1 Duration: 555. Saskia Bussink 530 views. Tweedehands studieboeken bol com Duration: 222. Creative Venue 620 views. Boekhandel De Slegte Voor Dummies Introductie 1908 2013 Duration: 1533. TheMRuiter 1472, views. Shoplog: Bruna en Tweedehandse boeken Books With A Beauty Chick Duration: 445.
Boeken verkopen bol Ouders Online.
Home Forum Huis tuin en keuken Boeken verkopen bol. Boeken verkopen bol. 12 berichten / 0 nieuw. Log in om berichten op het forum te plaatsen. di, 15/03/2011 1313.: Boeken verkopen bol. Wie heeft ervaring met het verkopen van boeken via Bol.com?
Tweedehands boeken verkopen via www.bol.com/nl kopen Zakelijk: Zakelijk.
Bol regelt alle zakelijke aspecten en vraagt een geringe bemiddelingsbijdrage. De verkoper heeft minder winst per verkocht boek, maar de omzet is vele malen hoger en daarmee ook de totaalwinst. Tweedehands boeken verkopen via Bol.com. Hoe gaat het verkopen van tweedehands boeken via Bol.com in z'n' werk?
WGR / Iemand ervaring met boeken verkopen op Bol? forum.fok.nl.
Zelf dacht ik er aan om tweedehands boeken in te kopen en vervolgens door te verkopen via Bol, maar ik twijfel of dit zou werken gezien de vraag en aanbod. Er staan namelijk miljoenen boeken op Bol en ik weet vrijwel zeker dat de meeste nooit verkocht zullen worden.
114 verkopen via Bol.com BestelMijnBoek.nl.
Wij zijn daar graag transparant over. Als je kiest voor verkoop via Bol.com, hanteren we deze berekening ook voor alle verkopen via onze eigen webshop. Adviesprijs Bol basic 150 pag. zie prijslijst 1495., Verkoopprijs bepaald door auteur 1795., Royaltys 10% over 1495, 70% over 300, 360., VOOR EN NADELEN. Geen voorraad-risico, wij printen de boeken zodra deze worden besteld.
Bol.com: sluipmoordenaar in de boekenwereld? Frankwatching.
Want wil je alleen maar boeken verkopen? Of wil je dat mensen ook over je winkel praten en bewust kiezen voor jouw boekhandel boven een andere boekenverkoper? Neem Shakespeare and Company in Parijs. Staat in de toeristische gids, mensen gaan er speciaal langs om de winkel te bekijken, en als je er een boek koopt krijg je er een speciale stempel in. Nou ja, er valt nog veel meer over te zeggen, maar tot zover weer mijn input. Bol.com: sluipmoordenaar in de boekenwereld? 21 juli 2010 om 1741.: Er zijn veel ontwikkelingen in de uitgeef wereld. Bol heeft een positie maar is ook druk met al zijn andere producten.
Inhaalslag in 365 dagen: Kijk uit met 2ehands boeken verkopen via bol.com.
Anoniem 5 februari 2015 om 1354.: Ik heb mijn account laten verwijderen door bol omdat ik een ander probleem had De eerste paar jaar heb ik zonder problemen veel boeken verkocht maar sinds afgelopen jaar kunnen mensen het boek zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen retourneren Van de laatste 3 verkopen is dat 2x gebeurd Ten eerste verzendkosten die je betaald zijn weg en in het 2e geval boek ook niet terug gekregen Natuurlijk eerst contact met de klantenservice gezocht en ik moest een paar weken geduld hebben Na die paar weken moest ik 5 dagen geduld hebben omdat zij contact met de koper op gingen nemen Daarna weer gemailt en boden ze mij een tegoedbon aan van de waarde a 10 euro Ik ging daar niet mee accoord en uiteindelijk na een maand heb ik het geld van bol gekregen Bol ziet iedereen als een zakelijk persoon waardoor dit mogelijk is maar dat is onterecht De retourneer tijd geldt niet voor prive verkoop Al met al ben ik er klaar mee en verkoop geen boeken meer via bol.
Boeken verkopen op bol.com Girlscene Forum.
ik weet dat een deel van de opbrengst" op deze manier wel naar bol.com gaat, maar ik heb van mensen gehoord dat je je boeken op deze manier wel sneller en voor een hogere prijs kan verkopen dan op marktplaats.

Contacteer ons

Training Opleiding
verkoop studieboeken
training acquisitie
auto verkopen gratis
Huis verkopen tips
huis verkopen aan makelaar
boeken verkopen bol
verkooptraining pdf
sales training amsterdam
makelaarskosten verkoop