Resultaten voor verkooptraining retail

 
verkooptraining retail
Verkooptraining voor de winkel GOAL trainingenGOAL trainingen.
Meer weten over hoe je de klant kunt verleiden tot een gespek en tot aankoop? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek over een winkel verkooptraining en voor een voorstel voor jouw verkoopteam! Trainingen voor de detailhandel.: Klantgericht verkopen in de winkel.
Meer verkopen in één dag! Retail Result.
Retail Result weet als geen ander dat training uitsluitend zin heeft als het resultaat oplevert. Het sluiten van de deal is het logische gevolg van het voeren van een verkoopgesprek. Veel verkoopmedewerkers vinden dat het lastigste onderdeel van hun werk maar het is ook meteen het meest belangrijke onderdeel: dat brengt immers geld in het laatje. Iedereen weet dat het niet altijd lukt een verkoopgesprek meteen af te ronden met een akkoord. Soms zijn meerdere pogingen nodig en soms lukt het helemaal niet een klant vast te houden. Met onze verkooptraining brengen wij hier verandering in.
Proradica Verkooptraining gericht op verkopend winkelpersoneel.
De verkooptraining sorteert direct effect: meer werkplezier en de omzet. Deze verkooptraining is een must voor personeel in de detailhandel. Klantgerichte, gastvrije en vriendelijke medewerkers zijn bij uitstek klantenmagneten. Ook medewerkers van een receptie of balie leren met deze verkooptraining een professionele en prettige eerste indruk maken op klanten of prospects.
Verkooptraining Winkelpersoneel Retail Academie.
Bedankt voor uw interesse, wij sturen de whitepaper Het" Nieuwe Winkelen" naar u op! 2017 De Retail Academie. Kennis opdoen in persoonlijke trainingen, ondersteund met praktijkoefeningen. Door middel van een-op-een coaching leert uw medewerker zijn talenten krachtig in te zetten.
Training: Verkoop Training voor Retail/Winkelpersoneel Springest.
Na deze opleiding kent u de basis van klantvriendelijk onthaal, en daarmee onderscheidt u zich reeds van heel wat andere winkelverkopers. In deze training komen verkoopstechnieken aan bod, specifiek toegepast op de retail. Het adviserend verkoopproces, de rol van actief luisteren en de waarde van het stellen en formuleren van de goede vragen.
Home KeepQontrol.
Onze trainers en adviseurs hebben ruime praktijkervaring. KeepQontrol staat voor een praktijkgerichte, persoonlijke samenwerking. Al onze trainers en adviseurs begrijpen wat er in uw branche afspeelt en zijn in staat om op elk niveau binnen uw organisatie mee te denken.
Verkooptraining winkelpersoneel Vendicum.
Deze verkooptraining is een must voor personeel van horeca en retail. Klantgerichte, gastvrije en vriendelijke medewerkers zijn bij uitstek klantenmagneten. Ook medewerkers van een receptie of balie leren met deze verkooptraining een professionele en prettige eerste indruk maken op klanten of prospects.
Retail consultancy en Verkooptraining Retail Boost.
Retail Boost helpt retailers het beste uit zichzelf en hun winkel te halen. Wij geven verkooptraining voor jou en je personeel, zodat je je omzet verhoogt. Daarnaast kunnen wij bijspringen om je marketingstrategie te optimaliseren. Verkooptraining en Retail Consultancy van Retail Boost.

Contacteer ons

or training
verkooptraining detailhandel
acquisitie training
communicatie trainingen
projectmanagement training
training ondernemingsraad
verkooptraining geven
training persoonlijke ontwikkeling
verkooptraining retail
telefonische verkoop
buikspieren trainen
commerciele training