Resultaten voor projectmanagement training

 
projectmanagement training
Project Management Training Innforce Amsterdam.
Het resultaat van deze training is niet zo zeer een verbeterde proces beheersing maar richt zich meer op het bijbrengen verschillende best practices die van pas komen binnen een ICT organisatie. Deze training wordt al sinds het begin van het computer tijdperk gegeven en is toonaangevend binnen alles wat met functionerende informatiesystemen te maken heeft.
Projectmanagement trainingen Capgemini Academy.
Slagvaardig opdrachtgeverschap en adequate en zorgvuldige ondersteuning in de uitvoering van projecten, programmas en portfolios van veranderinitiatieven zijn hierbij essentieel. De uitdaging zit in maximale waarde creëren met beperkte middelen. Dit zijn allemaal onderwerpen die in de trainingen projectmanagement van Capgemini Academy aan bod komen. All-round training in projectmanagement.
Projectmanagement Computrain.
Volg een training of opleiding Projectmanagement bij Computrain. Computrain heeft altijd een aanpak die bij u past. Een cursus Projectmanagement of opleiding Projectmanagement van Computrain is altijd actueel en praktijkgericht. Ze leiden op voor een certificering, examen of een officieel certificaat.
Projectmanagement-training.nl Opleidingen voor projectleiders, projectmedewerkers en projectteams.
Ervaren trainers: meer dan 20 jaar ervaring met projectmanagement. Compacte cursussen: volledige opleiding tot projectleider in drie dagen, training tot Agile coach/Scrum master in één dag. Veel aandacht voor de menselijke kant van projecten: training van hard en soft skills. Niet vastzitten aan één systeem van Projectmanagement of Agile.
Training Projectmanagement Boertien Vergouwen Overduin.
Je kunt een projectteam opstarten en aansturen. De training is erg geschikt voor projectmanagers die zelfstandig projectverantwoordelijkheid hebben of medewerkers die deeltaken op het gebied van projectmanagement vervullen. De training Projectmanagement is praktijkgericht en inspirerend. Je ontwikkelt de vaardigheden die nodig zijn om een project goed te managen.
Agile Project Management training.
Deze training is van belang voor hen die als projectmanager of teammanager een Agile project willen managen/. De kennisdoelstelling is om de deelnemer de volgende onderwerpen te laten herkennen, beschrijven en toepassen.: De mogelijkheden en toepassingen van Agile Project Management zijn. De processen en verschillend teamrollen binnen Agile Projectmanagement.
Projectmanagement-training Millian.
De trainingen van www.projectmanagement-training.nl worden gegeven door in totaal 5 ervaren trainers, elk met zijn of haar eigen specialisaties binnen projectmanagement: IPMA certificering, non-profit organisaties, technologiebedrijven, verandertrajecten, creatieve sector, ict projectmanagement of overheid. De trainers hebben allen meer dan 15 jaar ervaring met het vak.
Vind 304 Opleidingen en Cursussen Projectmanagement.
group Incompany training. Gratis informatie aanvragen. Vergelijken en met je collega's' overleggen. 304 Opleidingen, Trainingen Cursussen Projectmanagement. Bekijk ook: Technisch projectmanagement, Scrum Master, Microsoft Project, Projectmedewerker, Projectmatig werken, Projectuitvoer / Uitvoerder, Internet projectmanagement, Logistiek projectmanagement en Regionale Ontwikkeling. tune Filters reorder Sorteren.

Contacteer ons

or training
verkooptraining detailhandel
acquisitie training
communicatie trainingen
projectmanagement training
training ondernemingsraad
verkooptraining geven
training persoonlijke ontwikkeling
verkooptraining retail
telefonische verkoop
buikspieren trainen
commerciele training