Resultaten voor training social media

 
training social media
Training sociale media Friesland Jarno Duursma.
Ik kijk nuchter en met gezond verstand naar het fenomeen social media. Een training sociale media zal bij mij dus niet een flitsende verzameling hallelujah verhalen zijn, maar een heldere kijk op de materie, voor iedereen te begrijpen en vervolgens toe te passen.
Social Media trainingen en opleidingen LECTRIC.
Duur: 1 Dag Direct inschrijven. Training Social Media. Duur: 3 Dagen Direct inschrijven. Duur: 1 Dag Direct inschrijven. Alle Social Media HBO-opleidingen 5. HBO Online Communicatie en Social Media. Duur: 12 Maanden Direct inschrijven. HBO Online Marketing, Mobile en Social Media.
Training Social Media Advertising Yellow-online.
Ervaren Social Media Professionals leren jou om zelfstanding te adverteren op Social Media gericht op jouw doelstelling en de juiste doelgroep. De training neemt 1 dag in beslag 10.00-16.00 uur en kan eventueel op locatie of in onze trainingsruimte plaatsvinden.
Cursus Social Media van strategie naar uitvoering.
Boek deze training met extra voordeel als onderdeel van een opleiding. Opleiding Social Media Professional. Ontwikkel een handzaam social media plan en leer Facebook Advertising en Marketing in te zetten. Opleiding Social Media Expert. Ontwikkel een compleet social media plan inclusief content en advertising en stuur de uitvoering aan.
Social Media Trainingen.
3 uur en bestaat uit twee delen: een introductie in het social media kanaal en een knoppentraining. Na afloop van de training kun je zelf actief aan de slag en weet je op welke manier je het social media platform succesvol kunt inzetten.
Social media in de praktijk SRM Opleidingen en cursussen.
Ben je werkzaam in de marketing, marketingcommunicatie of communicatie maar heb je je tot op heden onvoldoende bezig gehouden met social media? Dan zal de tweedaagse training Social media in de praktijk je een flink eind op weg helpen. Hoe ziet de training Social media in de praktijk eruit?
Cursus Social media-marketing Learnit Training.
In onze training Social media-marketing leer je door een zakelijke bril te kijken naar alle belangrijke sociale media. Je ontdekt waar jouw doelgroep zich online bevindt, welke rol jouw bedrijf op sociale media kan vervullen en hoe je dat aanpakt.
Social media training Internetbureau Elephant.
Aan het eind van de training ben je in staat de voor jouw business belangrijkste social media kanalen effectief in te zetten en te beheren. Heb je de social media training liever op eigen locatie? Dat kan, want we bieden de training ook incompany aan.

Contacteer ons

auto verkopen
mindfulness training
open training feyenoord
training Sales Management
training social media
telefonische acquisitie
verkoop binnendienst
training commerciele vaardigheden
kosten huis verkopen
verkoop cursus