Meer resultaten voor verkopen

 
verkopen
Verkopen 7 definities Encyclo.
Het aanbieden van producten aan de potentiƫle afnemers. Gevonden op http//www.fons-vernooij.nl/bb-site/index.html.: het aan een ander geven in ruil voor geld vb: hij heeft zijn auto aan Arie verkocht. nee verkopen zeggen dat je het niet hebt. hij weet zijn plannen goed te verkopen aantrekkelijk voor te stellen.
Kopen/verkopen Bitonic.
Verkopen aan Bitonic. Bitonic werkt met eigen voorraden en treedt dus niet op als tussenpersoon. Als u uw bitcoins aan ons verkoopt dan reserveren we uw uitbetaling direct en wordt uiterlijk de volgende werkdag de uitbetaalopdracht doorgegeven aan de bank.
Plaats en verkoop je tweedehands designer kleding in onze online shop The Next Closet.
Is het merk dat je wilt verkopen niet dikgedrukt dan kun je deze altijd via onze DIY service snel en gemakkelijk verkopen. Daarnaast accepteren we alleen aanvragen van minimaal 10 items die voldoen aan onze criteria en in goede conditie zijn gestoomd en vlekvrij.
Online verkopen bij reBuy.
Zakelijk bestellen of verkopen. iPhone 5 verkopen. iPhone 5s verkopen. iPhone 5c verkopen. iPhone 6 verkopen. iPhone 6s verkopen. iPhone 7 verkopen. iPhone SE verkopen. Samsung Galaxy S6 verkopen. Samsung Galaxy Note verkopen. iPad Air verkopen. iPad mini 2 verkopen.
Tweedehands studieboeken verkopen en kopen.
Voer het ISBN in van het boek dat je wilt verkopen en bepaal de prijs. Koper doet een bod, jij accepteert het bod of onderhandelt nog even. Koper betaalt via iDeal aan Bookmatch. Wij betalen je gegarandeerd binnen twee weken na verzending.
Verkoop Wikipedia.
Onder de verkoop" van een profsporter door zijn werkgever aan een nieuwe werkgever wordt een overeenkomst tussen de drie partijen verstaan, waarbij de nieuwe werkgever de oude een vergoeding betaalt voor het akkoord gaan met het ontbinden van de nog lopende arbeidsovereenkomst.
Verkoop je tickets TicketSwap.
Wij sturen de tickets pas naar de koper, zodra het geld binnen is. De volgende werkdag ontvang jij je geld. Je tickets op TicketSwap verkopen is heel eenvoudig. Na het plaatsen van je advertentie heb je er geen omkijken meer naar.
verkopen WikiWoordenboek.
iets per opbod verkopen. Duits: etwas versteigern de. meervoud van het zelfstandig naamwoord verkoop. Het woord verkopen staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd verkopen herkend door.

Contacteer ons

training geven
it trainingen
huis verkopen amsterdam
tweedehands auto verkopen
trainers
mijn auto verkopen
verkopen
huis verkopen
telefonische verkooptraining
verkoop je auto